S.I.S. Rólunk Termékek Szolgáltatások Csomagok Újdonságok Akciók
TERMÉK KATEGÓRIÁK
Dickies utcai ruházat
Munkaruházat
Lábbelik
Kézvédelem
Fej- és hallásvédelem
Szemvédelem
Légzésvédők
Hegesztésvédelem
3M légzésvédő
Korlátozott használatú ruházat
Pólók
Technikai ruházat
Esés elleni védelem
Kiegészítők
TOP 10 TERMÉK
1. DeltaPlus Sault2 Pigmentált Kruponbőr Bakancs S3 SRC
2. Csizmabélés Filc Anyagból
3. Weldas 44-7300 100% Bőr Hegesztőkabát XXL-es
4. DeltaPlus Montbrun Pigmentált Kruponbőr Félcipő S3
5. DeltaPlus M6PAN Panostyle Munkanadrág Poliészter/ Pamut
6. Weldas 23-6680 Égésálló Hegesztőmaszk
7. DeltaPlus GOTEBORG2 PVC Bevonatú Twill Poliészter Kabát
8. DeltaPlus CA615K Hőálló Kevlarral Varrt Hasíték Hegesztőkesztyű - 12pár/csg
9. DeltaPlus 305 Poliészter Esőkabát Dupla PVC Bevonat
10. CERVA Emerton Derekas Nadrág
KERESÉS
 Márkakereső
 Típuskereső
 Szakmakereső
TÁJÉKOZTATÓ
Általános Szállítási Feltételek
Gyakori kérdések (GYIK)
Táblázatok
Kik vagyunk mi?
Bisnode tanusitvany
Kosár tartalma JELENLEG A KOSÁRBAN: 0 db TERMÉK | 0,- Ft

Gyakori kérdések (GYIK)

 

Biztonságos a kártyás fizetés?
Igen. Minden tranzakcióval kapcsolatos adattovábbítás SSL (Secure Socket Layer) titkosított csatornán keresztül történik. A Simple csalás-megelőzési szolgáltatása keretében minden tranzakció egyedi kivizsgálásban részesül. A funkció keretében a rendszer több tucat biztonsági szűrő segítségével egymás összefüggésében vizsgálja a vásárlói adatok, megrendelési és tranzakciós adatokat és jelez a gyanús esemény megtörténtekor.


Fizethetek-e átutalással?
Átutalásos fizetéshez szerződéskotésre van szükség. A szerződéskötéshez kérjük keresse kollégáinkat elérhetőségeink bármelyikén.


Fizethetek-e bankkártyával?
Igen, 2013 augusztus 1-től lehetőség van bankkártyás fizetésre a www.munkaruhazat.hu rendszerén keresztül.


Hogy fizethetek a kártyámmal?
Csak tegye a kosarába a kívánt terméket és válassza a Simple bankkártyás fizetési lehetőséget.

A rendelés megerősítése után a SimplePay fizetési oldalára lesz irányítva.
Töltse ki a szükséges mezőket (kártyaszám, lejárati dátum, tulajdonos neve, CVV kód).
Erősítse meg a fizetést.


Hogy lehetek viszonteladó?
Viszonteladóinktól ruházat, munnkaruházat, vagy cipő értékesítésével kapcsolatos vállalkozói engedélyt, vagy működési engedély bemutatását kérjük. Szerződéskötés után termékeinket viszonteladói áron vásárolhatja meg. Részletek a regisztrációs lapon.


Lehet-e feliratozni a munkaruhákat?
Igen. Lehetőség van szitanyomással, illetve hímzéssel feliratozni termékeinket. A nyomatok igénylése megrendeléskor történhet, a megjegyzés rovat kitöltésével. Grafika nyomtatása esetén a nyomtatást a grafika megérkezése után tudjuk megkezdeni.


Mennyi garanciát vállalnak a termékekre?
Termékeinket a magyarországi forgalmazók által megadott szavatosság szerint kezeljük. Általában 6 hónap szavatosságot vállalunk termékeinre.


Mi a bokacipő?
Magas szárú cipő. Magyarul bakancs. Valószínűleg az angol ANKLE BOOT kifejezés szó szerinti fordításából alakult ki.


Mi a Kevlar?
Para-aramid szál, a DuPont gyártja. Könnyű és tartós. Ugyanolyan terhelésnél a Kevlár 5x ellenállóbb, mint az acél. Nagyon jó vágásállóságú, nem olvad, önoltó, mérettartó, vegyszerálló. UV sugarak hatására elszíneződik.


Mi a korlátozott használatú ruházat?
Olyan ruházat, amelyet egy bizonyos cél érdekében, egy bizonyos munkafeladatra találtak ki. Egyéb feladatok megoldására nem alkalmas. Általában csak egyszer használható, utána eldobandó.


Mi a Nitril?
Szintetikus latex, vulkanizálása a természetes latexéhoz hasonló tulajdonságokat és számos előnyt kölcsönöz számára. (kopásálló, olaj/zsír elleni ellenállás, vegyszerálló)


Mi a pamut?
Természetes növényi rost, melyet gyapotmagvakból nyernek. Kényelmes, könnyű karbantartani, jó a nedvszívó képessége. kb. 94%-ban cellulóz.


Mi a parka?
A parka rövidebb, minta kabát, de hosszabb, mint a felöltő. Vízhatlan szövetből készül és kapucnis.


Mi a Phylon?
A Phylon szintetikus anyag, rugalmas, ultra könnyű, energiaelnyelő. Főleg a nagy sportmárkák kocogócipőinél használják.


Mi a Ripstop?
A Ripstop a szövet lánc és vetülék szálainak speciális megtervezése (kockás mintázás), mely megakadályozza a továbbszakadást és a ruházatot ellenállóvá teszi a szakadással szemben.


Mi a technikai ruházat?
Speciálisan egy adott probléma leküzdésére tervezett munkaruha. Pl. Vízálló, hideg ellen védő, vagy láthatósági ruházat. Megfelel a munkaruházattal szemben támaszott általános követelményeknek is.


Mi a Thinsulate?
Nem szőtt, szintetikus hőtartó réteg. A 3M márkaneve. Kényelmes viseletű, víztaszító.


Mi a Tyvek?
Nem szőttanyag. Alapanyaga a polietilén. Nyomás és hő hatására szálsokaság képződik, melyet olvasztással kötnek össze. Rugalmas, könnyű, ellenálló.


Mi a velúr?
Csiszolással bársonyos felületűvé tett bőr. Színbőrök esetén a kikészítést a húsoldalon végzik (színvelúr). Hasítékbőröknél a hasított oldalt csiszolják. (hasítékvelúr)


Mi az a Decibel?
Akusztikai nyomás, a hangok és zajok intenzitása, vagy amplitúdója. Mérési egysége a decibel (dB). Az ember számára veszélyes értéket határozza meg. A biztonsági küszöb 85 dB, felette a fájdalom állandósul és sérülést okozhat.


Mi az a Deltalu?
Aluminizált bélés. A hővédő anyagra alumínium fóliát impregnálnak. Hőtartó, de vékony és könnyű. Véd a hideg és a szél ellen.


Mi az a Drilex?
Technikai bélés, melyet a nagyon jó minőségű cipőknél alkalmaznak. A bélés két rostból készül, jó az izzadságfelszívó képessége, antibakteriális és szagmentes.


Mi az a Dyneema?
Nagyon tartós polietilén szál. A mechanikai tulajdonságai kivételesek, nagyon kopás- és vágásálló. Számos vegyi anyaggal szemben ellenálló. Tisztítószereknek ellenáll.


Mi az a HACCP?
Hazard Analisis Critical Control Point. Az élelmiszeriparban használt minőségellenőrzési módszer, mely lehetőséget biztosít a különböző veszélyek azonosítására és elemzésére; az ellenőrző eszközök meghatározására; az alkalmazott eszközök elegendőségének ellenőrzésére, meghatározására.


Mi az a kruponbőr?
A bőr azon részei, melyek megközelítőleg az ágyéktáj szélei, és az első nyakredő határolnak közre. ("Az állat közepén levő bőr")


Mi az esés elleni védelem?
Védőeszköz, amely megvédi használóját a lezuhanástól, illetve leesés esetén biztonságos megállást biztosít, lezuhanás nélkül.


Mi az esés elleni védőeszköz?
Védőeszköz, melyet egy kikötési ponthoz rögzítve megvédi használóját a leeséstől. Illetve esés esetén biztonságos megállást biztosít.


Mi az SNR?
Simplified Noise level Reduction. Egyszerűsített zajszitcsökkentés. Mérés nélküli zajszíntcsökkentés. elterjedt a hallásvédelmi eszközöknél.


Miért érdemes csomagban vásárolni?
A csomagban értékesített termékek ára kedvezőbb, mint ugyanazon termékek összesített egységára.


Miért fizessek PayU-val?
A bankkártyás fizetés előnyei:

A vásárlás értéke pillanatokon belül megérkezik a PayU-hoz, amiről a kereskedő is azonnali értesítést kap, így megkezdheti a rendelés teljesítését.
Nem kell órákat, vagy napokat várni, míg a banki átutalás megérkezik a kereskedőhöz.
A fizetés önnek költség és adómentes.


Miért kell várnom a regisztrációm aktiválására?
Munkatársaink a beérkező regisztrációkat lehetőségeiknek megfelelően ellenőrzik, valamint értékelik a kitöltött adatok alapján és a kedvezménykategóriákat a regisztrációban megadott adatok szerint állapítják meg.
Így megpróbálunk minden egyes vásárlónknak a vásárlás volumenéhez képest a lehető legkedvezőbb feltételekkel árusítani. Köszönjük türelmüket!
Ha várakozás nélkül szeretne vásárolné, kérjük használja a gyors regisztrációt!


Miért nincs méret megadva?
A termékek színösszeállítása, mérete, egyedi ára bejelentkezés után látható. Kérjük regisztráljon és jelentkezzen be ezen adatok megtekintéséhez.


Mik azok az árkategóriák?
A regisztrációból nyert információk, valamint a vásárlás volumene alapján minden partnerünk egy bizonyos árkategóriába kerül besorolásra. Az árkategória tartalmazza a listaárból adott kedvezmény, a mennyiségi kedvezmény, valamint a csomagkedvezmény mértékét. Százezer forint összesített vásárlás után automatikusan a következő felsőbb kategóriába soroljuk vásárlónkat.


Milyen árkategóriák léteznek?
Kilenc különböző árkategóriát különböztetünk meg. Négy kategória áll rendelkezésre magánszemély vásárlóinknak, három különböző kategória van a jogi személy vásárlóknak, valamint két kategória áll rendelkezésre viszonteladóinknak.
Adott csoporton belül, százezer forint összesített vásárlásonként automatikusan a felsőbb kategóriába soroljuk partnereinket.
Minél feljebb kerül parterünk, úgy növekszik az alapkedvezménye.


Milyen az interlock kötés?
Az egyenes oszlopokba rendezett szövési technika stabillá teszi az anyagot, így egyszerre teszi lehetővé a jó megjelenést és a magas minőség biztosítását. Az interlock hosszirányban nagyon rugalmas és jobb a mérettartása, mint az 1-1-es kötésű termékeknek.


Mire használják a regisztráció során nyert adatokat?
A regisztráció során bekért adatokat statisztikai célra, illetve az árkategória szubjektív meghatározására használjuk. Az adatokat saját adatbázisban tároljuk, harmadik félnek nem adjuk át. (Lásd adatvédelmi nyilatkozat)


Mire jó az energiaelnyelő?
A zuhanásgátló része, az esésből eredő dinamikai energiát nyeli el. Biztosítja a magasból történő esés biztonságos megállítását normál használati körülmények között.Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok | Adatvédelem | Copyright © 2007-2011. S.I.S. Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu