S.I.S. Rólunk Termékek Szolgáltatások Csomagok Újdonságok Akciók
TERMÉK KATEGÓRIÁK
Esés elleni védelem
Fej- és hallásvédelem
Hegesztésvédelem
Légzésvédelem
Szemvédelem
Kézvédelem
Korlátozott használatú ruházat
Munkaruházat
Technikai ruházat
Pólók
Lábbelik
Kiegészítők
Dickies utcai ruházat
Vadászruhák
TOP 10 TERMÉK
1. DeltaPlus Sault2 Pigmentált Kruponbőr Bakancs S3 SRC
2. DeltaPlus Montbrun Pigmentált Kruponbőr Félcipő S3
3. Csizmabélés Filc Anyagból
4. Adamant Bőr Bakancs Olajálló Talppal S1P
5. DeltaPlus M6PAN Panostyle Munkanadrág Poliészter/ Pamut
6. Fristads Kansas 100120 BM-258 nadrág
7. Weldas 44-7300 100% Bőr Hegesztőkabát XXL-es
8. DeltaPlus CA615K Hőálló Kevlarral Varrt Hasíték Hegesztőkesztyű - 12pár/csg
9. Dickies FA13310A Clifton Biztonsági Félcipő
10. DeltaPlus 305 Poliészter Esőkabát Dupla PVC Bevonat
KERESÉS
 Márkakereső
 Típuskereső
 Szakmakereső
TÁJÉKOZTATÓ
Általános Szállítási Feltételek
Gyakori kérdések (GYIK)
Táblázatok
Kik vagyunk mi?
Bisnode tanusitvany
Kosár tartalma JELENLEG A KOSÁRBAN: 0 db TERMÉK | 0,- Ft

Szerzői jogok

 
Miután az munkaruhazat.hu, mint weboldal szerzői jogi műnek minősül, tilos a munkaruhazat.hu weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (másolása, többszörözése), újra nyilvánossághoz történő közvetítése, más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a munkaruhazat.hu webáruház üzemeltetőjének írásos hozzájárulása nélkül. A munkaruhazat.hu weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott weboldalra való hivatkozással lehet.  

A munkaruhazat.hu webáruház üzemeltetője fenntartja minden jogát a munkaruhazat.hu webáruház szolgáltatásának valamennyi elemére, a domain-neveire, az azokkal képzett másodlagos domain nevekre valamint az internetes reklámfelületeire.  

Tilos az munkaruhazat.hu weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; a felhasználói azonosítók és jelszavak tisztességtelen módon történő létesítése; bármely olyan alkalmazás használata, amellyel az munkaruhazat.hu weboldal vagy annak bármely eleme módosítható vagy indexelhető.  

Az munkaruhazat.hu név magántulajdon, védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a webáruház üzemeltetőjének írásos hozzájárulásával lehetséges.  

Felhasználó tudomásul veszi, hogy a weboldal bármely tartalmának felhasználási engedély nélküli felhasználása esetén a munkaruhazat.hu webáruház üzemeltetőjét kötbér illeti meg. A kötbér összege képenként bruttó 12.700 Forint, illetve szavanként bruttó 12.700 Forint. A munkaruhazat.hu webáruház felhasználója tudomásul veszi, hogy ezen kötbérkikötés nem túlzó, és ennek tudatában böngészi az oldalt. A szerzői jogi jogsértés esetén munkaruhazat.hu webáruház üzemeltetője közjegyzői ténytanúsítást alkalmaz, melynek összegét szintén a jogsértő felhasználóra hárítja.


Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok | Adatvédelem | Copyright © 2007-2011. S.I.S. Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu